Wanneer u in uw woonkamer zit en nooit een warm en comfortabel gevoel ervaart, dan is dit ontzettend vervelend. Maar, er is wat aan te doen. Het plaatsen van spouwmuurisolatie zorgt ervoor dat uw muren geen kou meer uitstralen en er geen kou uit naden en kieren komt. Wij hebben een selectie gemaakt van specialisten die uw woning kunnen voorzien van muurisolatie in de spouwmuur. Hierdoor is uw probleem snel opgelost.

Subsidieregeling verschilt per gemeente

In Nederland is er geen landelijke subsidieregeling. In een aantal gemeenten is het wel mogelijk om subsidie te ontvangen voor het installeren van spouwmuurisolatie. Het is verstandig om bij uw gemeente na te vragen of het voor u mogelijk is om subsidie te ontvangen. Zo kunt u een hoop geld besparen op spouwmuurisolatie.

Besparen door isoleren

Als u uw spouwmuur voorziet van spouwmuur isolatie, dan worden alle naden en kieren goed afgedicht. Zo voorkomt u dat er kou in uw huis terecht komt. Het plaatsen van spouwmuurisolatie in uw spouwmuur vraagt om een investering, maar doordat u een hoop geld zult besparen aan energiekosten hebt u deze investering binnen een aantal jaren terugverdiend. Laat de muurisolatie aanbrengen door een specialist uit Friesland, vraag hiervoor een offerte aan.

Werkwijze spouwmuurisolatie

Als u uw spouwmuur laat voorzien van muurisolatie, dan worden er kleine gaatjes geboord in de voegen van de muur. Om de m² worden er kleine gaatjes geboord, hierdoor wordt de gehele spouwmuur voorzien van isolatiemateriaal. Als het aanbrengen van de spouwmuurisolatie klaar is, worden alle gaatjes in de muur weer gedicht. Het installeren van de muurisolatie neemt bij onze expert ongeveer een halve dag en maximaal een hele dag in beslag.

Isolatiebedrijf uit Friesland

Voordat u spouwmuurisolatie laat aanbrengen, is het verstandig om het aanbod in Friesland zorgvuldig te vergelijken. U wilt natuurlijk zoveel mogelijk geld besparen. Wij bieden u de mogelijkheid om maximaal vijf offertes aan te vragen. Zo valt het aanbod eenvoudig te vergelijken.

Direct een offerte aanvragen? Neem dan direct contact op met Wavlo, uw isolatie specialist in Friesland!